Aktualności
Wśród laureatów konkursu na „Najlepsze Gospodarstwo Ekologiczne” etapu wojewódzkiego XVI edycji konkursu znaleźli się Magdalena i Dawid Smak ze Złotej k. Pińczowa.
Na zdjęciu z prawej jej twórca, Cezary Grenda z Suchedniowa i Paweł Zgutko, kierownik restauracji w Hotelu Odyssey.
Cytrynówka Świętokrzyska oraz wariant Limonka z Pomarańczą zdobyły serca międzynarodowego jury, otrzymując najwyższe wyróżnienie, czyli złoty medal WARSAW SPIRIT COMPETITION 2023!
https://www.facebook.com/cytrynowkaswietokrzyska?locale=pl_PL
Na zdjęciu twórcy nalewki Agnieszka i Gavin Baxter.
Śliwka Szydłowska w nalewce 36% z serii SKARBY SZYDŁOWA podbiła podniebienia jury w międzynarodowej obsadzie konkursu alkoholi mocnych WARSAW SPIRIT COMPETITIO 2023!
https://www.facebook.com/search/top?q=nalewka%20ze%20%C5%9Bliwki%20w%C4%99dzonej&locale=pl_PL
W dniach 8–9 listopada 2023r., podczas XXVI Międzynarodowych Targów Biznes – Żywność – Medycyna w Rzeszowie, firma WSP „Społem” otrzymała Złoty Medal za swój najnowszy produkt, czyli Majonez Kielecki z papryką chipotle. Połączenie klasycznego, polskiego majonezu oraz elementów kuchni latynoskiej podbiło podniebienia jurorów rzeszowskiego konkursu.
https://www.wspspolem.com.pl/aktualnosci/majonez-kielecki-z-papryka-chipotle-nagrodzony/