Produkty i producenci

Uzdrowisko Busko-Zdrój S.A.
Społem
Gminna Mleczarnia W Pierzchnicy sp. z o.o.
Gospodarstwo Mleczne Buncok-Strzałkowski
Sad Danków
Leszek Stypuła Gospodarstwo Lasochów
Pasieka Rodzinna „Miody Napękowskie”
Serownia Podłazy
Świętokrzyska Izba Rolnicza
PNG Sp. z o.o.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe LYOVIT
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska we Włoszczowie
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Bidzinach
Stowarzyszenie Sandomierski Szlak Jabłkowy
EKO-BAZAR
Lody ze Złotej
SAD SANDOMIERSKI
PURPLE  VALLEY Sp.z.o.o.
Megawita Maciej Małkiewicz
Sery Sandomierskie od Dziedzica
Olejarnia Zagłoby Oleje Naturalne
Słoneczny Zdrój Hotel Spa & Wellness
Masarnia pod lasem - Anna Wiklak
Tadeusz Matuszewski Mat-Mas
Mezzo One Sp. z o.o.
Winnica Avra
Cukiernia Słodkie Klimaty Anastasiya Abramovich
Cytrynówka Świętokrzyska Zakład Gastronomiczny CAFETIN
BDGIzba spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
AURORE STRAPART Browar Popiel
Winnica Złota wieś
Winnica FODYMSKICH
Browar Ponidzie sp. z o.o. sp.k.
JAGODOWE POLE
Staropolska Garmażerka S.C.
„Kozi Smak” Magdalena i Dawid Smak
Pasieka Stępień, Piotr Stępień
Gospodarstwo Rybackie Piotr Suchoń
Miodosytnia Vilkus Marcin Wilkus
Gospodarstwo ekologiczne u Machockich
Gospodarstwo Pasieczne „Miód Sandomierski”

 
 

Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski realizatorem operacji:
Konferencja pt. „ Nowe możliwości rozwoju branż produktów regionalnych i lokalnych w oparciu o „Plan Strategiczny dla WPR na lata 2023-2027” w ramach konkursu nr 6/2022 dla Partnerów KSOW dnia 2 września 2022 roku, godz. 17.00 w Buskim Samorządowym Centrum Kultury/ Busko-Zdrój.

 

loga
 
Polskie Kulinaria 2022
 
Polskie Kulinaria 2021

Kontakt

Zadzwoń do nas
+48 606-464-932

Napisz do nas
biuro@izbaprodukturegionalnego.org.pl

Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski

Silni z Natury