22 października 2021 roku w PNG Sp. z.o.o. Cisów 77 A, gm. Daleszyce odbyło się spotkanie członków i sympatyków Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski dotyczące podsumowania wydarzenia pn. „Polskie Kulinaria Busko-Zdrój 2021”, które odbyło się 4-5 września 2021r.

20211022 142807 

Podczas spotkania rozmawiano również o dalszych kierunkach rozwoju i planach działalności Oddziału Świętokrzyskiego Izby. Wspólnie z gośćmi z Departamentu Inwestycji i Rozwoju, Oddział ds. Promocji Gospodarczej Regionu Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego i Scarlet Oak Sp.z.o.o. dyskutowano nad wspieraniem firm w ekspansji zagranicznej, możliwościami wyjazdów studyjnych oraz udziału w targach zagranicznych-wydarzeniach wystawienniczych z branży spożywczej w 2022 roku.

 

20211022 143914 20211022 144149

20211022 145949 20211022 152926

20211022 160515

 

Polskie Kulinaria 2023

 

Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski realizatorem operacji:
Konferencja pt. „ Produkty lokalne i tradycyjne wysokiej jakości szansą na rozwój przedsiębiorczości inspirowanej dziedzictwem kulturowym” w ramach konkursu nr 7/2023 dla Partnerów KSOW dnia 2 -3 września 2023 roku, w Buskim Samorządowym Centrum Kultury/ Busko-Zdrój.

 

Plakat A4 2023 2 
 

Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski realizatorem operacji:
Konferencja pt. „ Nowe możliwości rozwoju branż produktów regionalnych i lokalnych w oparciu o „Plan Strategiczny dla WPR na lata 2023-2027” w ramach konkursu nr 6/2022 dla Partnerów KSOW dnia 2 września 2022 roku, godz. 17.00 w Buskim Samorządowym Centrum Kultury/ Busko-Zdrój.

 

loga
 
Polskie Kulinaria 2022
 
Polskie Kulinaria 2021

Kontakt

Zadzwoń do nas
+48 606-464-932

Napisz do nas
biuro@izbaprodukturegionalnego.org.pl

Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski

Silni z Natury