22 października 2021 roku w PNG Sp. z.o.o. Cisów 77 A, gm. Daleszyce odbyło się spotkanie członków i sympatyków Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski dotyczące podsumowania wydarzenia pn. „Polskie Kulinaria Busko-Zdrój 2021”, które odbyło się 4-5 września 2021r.
Podczas spotkania rozmawiano również o dalszych kierunkach rozwoju i planach działalności Oddziału Świętokrzyskiego Izby. Wspólnie z gośćmi z Departamentu Inwestycji i Rozwoju, Oddział ds. Promocji Gospodarczej Regionu Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego i Scarlet Oak Sp.z.o.o. dyskutowano nad wspieraniem firm w ekspansji zagranicznej, możliwościami wyjazdów studyjnych oraz udziału w targach zagranicznych-wydarzeniach wystawienniczych z branży spożywczej w 2022 roku.