grupa

10 czerwca 2021 roku odbyło się w Cisowie Zebranie Ogólne Członków Oddziału Izby zgodnie z ustalonym porządkiem obrad. Wśród zaproszonych gości oprócz członków naszej organizacji zaszczycił nas obecnością Członek Zarządu Województwa Świętokrzyskiego Pan Marek Jońca. Podczas spotkania zaprezentowano działania Izby w 2020 roku oraz dokonano wyboru Zarządu i Rady Izby. Wszystkim wybranym gratulujemy i życzymy znakomitej współpracy oraz kreatywnych działań w nowej kadencji 2021-2025r.


Skład Zarządu PIPRiLOŚ:
Alicja Stępień - prezes
Ireneusz Bęben - wiceprezes
Joanna Karwacka – członek

Skład Rady PIPRiLOŚ:
Andrzej Lewański - przewodniczący
Grażyna Borkowska - członek
Agnieszka Wierzbicka - Baxter - członek

 

1a  1b

1c   1d  grupa2  grupa1

 

Polskie Kulinaria 2023

 

Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski realizatorem operacji:
Konferencja pt. „ Produkty lokalne i tradycyjne wysokiej jakości szansą na rozwój przedsiębiorczości inspirowanej dziedzictwem kulturowym” w ramach konkursu nr 7/2023 dla Partnerów KSOW dnia 2 -3 września 2023 roku, w Buskim Samorządowym Centrum Kultury/ Busko-Zdrój.

 

Plakat A4 2023 2 
 

Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski realizatorem operacji:
Konferencja pt. „ Nowe możliwości rozwoju branż produktów regionalnych i lokalnych w oparciu o „Plan Strategiczny dla WPR na lata 2023-2027” w ramach konkursu nr 6/2022 dla Partnerów KSOW dnia 2 września 2022 roku, godz. 17.00 w Buskim Samorządowym Centrum Kultury/ Busko-Zdrój.

 

loga
 
Polskie Kulinaria 2022
 
Polskie Kulinaria 2021

Kontakt

Zadzwoń do nas
+48 606-464-932

Napisz do nas
biuro@izbaprodukturegionalnego.org.pl

Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski

Silni z Natury