Na stoisku Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego wśród firm, organizacji, obecna była PIPRILOŚ i jej producenci - WSP "SPOŁEM" w Kielcach, stowarzyszenie „Sandomierski Szlak Jabłkowy”, Dawid Piechota – Sad Danków, Mariusz Roszkowski- Olejarnia Zagłoby z Mikułowic, Purple Valley-Purpurowa Dolina z Szydłowa, OSM w Bidzinach. Swoje sery prezentowali też Beata Cichopek z Serowarni Zagrodowej Podłazy i Mariusz Małkiewicz "Dziedzic" z Serowarni w Drygulcu. 

 IMG 20191206 163949 

 

 IMG 20191206 104849                IMG 20191206 104944 

IMG 20191206 133759              IMG 20191206 134149 

IMG 20191206 163949              IMG 20191207 140306  

   IMG 20191206 141554

 

 

Polskie Kulinaria 2023

 

Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski realizatorem operacji:
Konferencja pt. „ Produkty lokalne i tradycyjne wysokiej jakości szansą na rozwój przedsiębiorczości inspirowanej dziedzictwem kulturowym” w ramach konkursu nr 7/2023 dla Partnerów KSOW dnia 2 -3 września 2023 roku, w Buskim Samorządowym Centrum Kultury/ Busko-Zdrój.

 

Plakat A4 2023 2 
 

Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski realizatorem operacji:
Konferencja pt. „ Nowe możliwości rozwoju branż produktów regionalnych i lokalnych w oparciu o „Plan Strategiczny dla WPR na lata 2023-2027” w ramach konkursu nr 6/2022 dla Partnerów KSOW dnia 2 września 2022 roku, godz. 17.00 w Buskim Samorządowym Centrum Kultury/ Busko-Zdrój.

 

loga
 
Polskie Kulinaria 2022
 
Polskie Kulinaria 2021

Kontakt

Zadzwoń do nas
+48 606-464-932

Napisz do nas
biuro@izbaprodukturegionalnego.org.pl

Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski

Silni z Natury