Na stoisku Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego wśród firm, organizacji, obecna była PIPRILOŚ i jej producenci - WSP "SPOŁEM" w Kielcach, stowarzyszenie „Sandomierski Szlak Jabłkowy”, Dawid Piechota – Sad Danków, Mariusz Roszkowski- Olejarnia Zagłoby z Mikułowic, Purple Valley-Purpurowa Dolina z Szydłowa, OSM w Bidzinach. Swoje sery prezentowali też Beata Cichopek z Serowarni Zagrodowej Podłazy i Mariusz Małkiewicz "Dziedzic" z Serowarni w Drygulcu. 

 IMG 20191206 163949 

 

 IMG 20191206 104849                IMG 20191206 104944 

IMG 20191206 133759              IMG 20191206 134149 

IMG 20191206 163949              IMG 20191207 140306  

   IMG 20191206 141554

 

 
 

Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski realizatorem operacji:
Konferencja pt. „ Nowe możliwości rozwoju branż produktów regionalnych i lokalnych w oparciu o „Plan Strategiczny dla WPR na lata 2023-2027” w ramach konkursu nr 6/2022 dla Partnerów KSOW dnia 2 września 2022 roku, godz. 17.00 w Buskim Samorządowym Centrum Kultury/ Busko-Zdrój.

 

loga
 
Polskie Kulinaria 2022
 
Polskie Kulinaria 2021

Kontakt

Zadzwoń do nas
+48 606-464-932

Napisz do nas
biuro@izbaprodukturegionalnego.org.pl

Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski

Silni z Natury