Na wspólnym stoisku promocyjno-kiermaszowym Izby byli przedstawiciele: PIPRILOŚ, PNG Sp.z.o.o., Gospodarstwo mleczne ze Strzałkowa, Serowarnia z Drygulca, PURPLE VALLEY-Purpurowa Dolina z Szydłowa, OSM Bidziny, stowarzyszenie „Sandomierski Szlak Jabłkowy”.

W targach uczestniczyli też: Piekarnia Dobrowolski, Gospodarstwo rolne –Pasieka Rodzinna Marta Bęben, WSP „Społem”, firma Megawita Maciej Małkiewicz.  

1T

2t

3T

      16

       

5 6 7  8 9  10 

12            

17  15

 

 

Polskie Kulinaria 2023

 

Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski realizatorem operacji:
Konferencja pt. „ Produkty lokalne i tradycyjne wysokiej jakości szansą na rozwój przedsiębiorczości inspirowanej dziedzictwem kulturowym” w ramach konkursu nr 7/2023 dla Partnerów KSOW dnia 2 -3 września 2023 roku, w Buskim Samorządowym Centrum Kultury/ Busko-Zdrój.

 

Plakat A4 2023 2 
 

Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski realizatorem operacji:
Konferencja pt. „ Nowe możliwości rozwoju branż produktów regionalnych i lokalnych w oparciu o „Plan Strategiczny dla WPR na lata 2023-2027” w ramach konkursu nr 6/2022 dla Partnerów KSOW dnia 2 września 2022 roku, godz. 17.00 w Buskim Samorządowym Centrum Kultury/ Busko-Zdrój.

 

loga
 
Polskie Kulinaria 2022
 
Polskie Kulinaria 2021

Kontakt

Zadzwoń do nas
+48 606-464-932

Napisz do nas
biuro@izbaprodukturegionalnego.org.pl

Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski

Silni z Natury