Francja wyjazd studyjny     członkowie izby Francja

Więcej informacji https://www.sodr.pl/main/aktualnosci/Dywersyfikacja-dzialalnosci-okolorolniczej-relacja-z-wyjazdu-studyjnego-do-Francji-/idn:3159

W dniach od 8 do 12 lipca 2024 roku ŚODR Modliszewice zrealizował pięciodniowy wyjazd studyjny do Francji w ramach operacji własnej Sieci na rzecz innowacji w rolnictwie i na obszarach wiejskich (SIR) pod nazwą „Wielokierunkowa dywersyfikacja działalności okołorolniczej jako innowacyjna alternatywa dla rozwoju małych gospodarstw rolnych”.
Uczestnikami wyjazdu była dwudziestopięcioosobowa grupa z województwa świętokrzyskiego: rolnicy, właściciele gospodarstw agroturystycznych, producenci żywności na małą skalę, przedsiębiorcy, przedstawiciele naszego Ośrodka, jednostek i podmiotów działających na rzecz rolnictwa i obszarów wiejskich. 

PIPRiLOŚ reprezentowali: Anna Fodymska-Winnica Fodymskich, Zdzisław Wiklak- Masarnia pod Lasem, Piotr Suchoń-Gospodarstwo Rybackie, Alicja Stępień-prezes Zarządu Izby O/Ś

 

Polskie Kulinaria 2023

 

Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski realizatorem operacji:
Konferencja pt. „ Produkty lokalne i tradycyjne wysokiej jakości szansą na rozwój przedsiębiorczości inspirowanej dziedzictwem kulturowym” w ramach konkursu nr 7/2023 dla Partnerów KSOW dnia 2 -3 września 2023 roku, w Buskim Samorządowym Centrum Kultury/ Busko-Zdrój.

 

Plakat A4 2023 2 
 

Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski realizatorem operacji:
Konferencja pt. „ Nowe możliwości rozwoju branż produktów regionalnych i lokalnych w oparciu o „Plan Strategiczny dla WPR na lata 2023-2027” w ramach konkursu nr 6/2022 dla Partnerów KSOW dnia 2 września 2022 roku, godz. 17.00 w Buskim Samorządowym Centrum Kultury/ Busko-Zdrój.

 

loga
 
Polskie Kulinaria 2022
 
Polskie Kulinaria 2021

Kontakt

Zadzwoń do nas
+48 606-464-932

Napisz do nas
biuro@izbaprodukturegionalnego.org.pl

Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski

Silni z Natury