mdsmak  laureacui a

Wśród laureatów konkursu na „Najlepsze Gospodarstwo Ekologiczne” etapu wojewódzkiego XVI edycji konkursu znaleźli się Magdalena i Dawid Smak ze Złotej k. Pińczowa.

Podsumowanie konkursu i wręczenie nagród odbyło się w siedzibie Świętokrzyskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Modliszewicach, przy okazji konferencji pn. „Rolnictwo ekologiczne od teorii do praktyki” w dn. 19 i 20 XII 2023 roku.
https://www.sodr.pl/main/aktualnosci/Za-nami-konferencja-Rolnictwo-ekologiczne-od-teorii-do-praktyki/idn:2951

 

Polskie Kulinaria 2023

 

Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski realizatorem operacji:
Konferencja pt. „ Produkty lokalne i tradycyjne wysokiej jakości szansą na rozwój przedsiębiorczości inspirowanej dziedzictwem kulturowym” w ramach konkursu nr 7/2023 dla Partnerów KSOW dnia 2 -3 września 2023 roku, w Buskim Samorządowym Centrum Kultury/ Busko-Zdrój.

 

Plakat A4 2023 2 
 

Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski realizatorem operacji:
Konferencja pt. „ Nowe możliwości rozwoju branż produktów regionalnych i lokalnych w oparciu o „Plan Strategiczny dla WPR na lata 2023-2027” w ramach konkursu nr 6/2022 dla Partnerów KSOW dnia 2 września 2022 roku, godz. 17.00 w Buskim Samorządowym Centrum Kultury/ Busko-Zdrój.

 

loga
 
Polskie Kulinaria 2022
 
Polskie Kulinaria 2021

Kontakt

Zadzwoń do nas
+48 606-464-932

Napisz do nas
biuro@izbaprodukturegionalnego.org.pl

Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski

Silni z Natury