eko fot jstefanczyk 10a  eko fot jstefanczyk 4

Wśród Laureatów II edycji Konkursu kat. "Najlepszy przetwórca ekologiczny 2023" na trzecim miejscu w Polsce zatryumfowała przetwórnia „Sad Danków” Dawida Piechoty z Dankowa Dużego w powiecie włoszczowskim.

W dniach 22-23 września 2023 r., w Płocku obok kiermaszu żywności wysokiej jakości z udziałem ponad 40 wystawców, odbyło się podsumowanie wraz z uroczystą ceremonią wręczenia nagród laureatom trzech konkursów:„Najlepsze gospodarstwo ekologiczne”,„Najlepszy Doradca Ekologiczny”,„Najlepszy Przetwórca Ekologiczny”.

https://www.cdr.gov.pl/aktualnosci-instytucje/4583-rolnictwo-ekologiczne-szansa-dla-rolnikow-i-konsumentow-relacja-z-konferencji
www.facebook.com/saddankow

 

 

Polskie Kulinaria 2023

 

Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski realizatorem operacji:
Konferencja pt. „ Produkty lokalne i tradycyjne wysokiej jakości szansą na rozwój przedsiębiorczości inspirowanej dziedzictwem kulturowym” w ramach konkursu nr 7/2023 dla Partnerów KSOW dnia 2 -3 września 2023 roku, w Buskim Samorządowym Centrum Kultury/ Busko-Zdrój.

 

Plakat A4 2023 2 
 

Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski realizatorem operacji:
Konferencja pt. „ Nowe możliwości rozwoju branż produktów regionalnych i lokalnych w oparciu o „Plan Strategiczny dla WPR na lata 2023-2027” w ramach konkursu nr 6/2022 dla Partnerów KSOW dnia 2 września 2022 roku, godz. 17.00 w Buskim Samorządowym Centrum Kultury/ Busko-Zdrój.

 

loga
 
Polskie Kulinaria 2022
 
Polskie Kulinaria 2021

Kontakt

Zadzwoń do nas
+48 606-464-932

Napisz do nas
biuro@izbaprodukturegionalnego.org.pl

Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski

Silni z Natury